Coquelet-ul este o specialitate frantuzeasca cu traditie. Este un puisor de ferma, crescut in Bretagne. Este renumit pentru gustul lui autentic, de pui de tara. Acest puisor are o alimentatie naturala, 100% vegetala. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit.

“Este o carne alba speciala cu un gust pe care puteti sa-l stricati foarte usor. Si ar fi pacat”, a explicat si Chef Sorin Bontea.

Concurentii au primit in cutia misterelor inca un ingredient, diferit pentru fiecare in parte, cu valoare de sugestie de preparare. “Puisorul trebuie sa fie vedeta, iar celalalt ingredient sa fie al doilea lucru important in farfurie”, a explicat Chef Florin Dumitrescu.

Irina Bucsa si Anni au preparat cele mai bune retete la aceasta proba. Incearca-le si tu:

Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.