Fie ca e doar un bol de cereale cu lapte, fie ca iti pregatesti o masa elaborata, micul dejun luat intre asternuturi are mai mult decat energia pentru intreaga zi. E surpriza pe care i-o poti face jumatatii tale, parintilor sau copiilor sau, daca esti singur, e cea mai sigura cale care o stare psihica excelenta pentru ca iti aduce o senzatie placuta de apreciere si rasfat din copilarie.

Uite care sunt secretele si retetele care iti pot face micul dejun la pat masa perfecta.

Detaliile fac diferenta

Nu conteaza daca servesti aceleasi cereale cu lapte sau aceleasi sandvisuri cu cascaval ca in orice dimineata obisnuita. Daca le servesti in vesela cea mai buna, daca le adaugi la decor o floare proaspata sau ziarul de dimineata parca nu mai sunt atat de banale. Orice stii ca il va surprinde pe cel caruia/ careia ii servesti masa sau orice nu iti permiti intr-o dimineata obisnuita va fi perfect.

Scapa de monotonie

Micul dejun la pat poate fi scuza perfecta de a schimba ceva in masa de dimineata. Daca de obicei mananci un mic dejun sanatos si respecti dieta, cand il iei in varful patului permite-ti luxul de a da iama in bunatati interzise. Daca esti din categoria sunca si omlete la prima ora, rasfata-te cu un mic dejun vegetarian sau light.

Rupe contactul cu lumea din jur

Adica, inchide telefonul, televizorul, laptopul sau orice dispozitiv de comunicare. Invata sa savurezi mancarea cu toate simturile indreptate spre ea si nu te grabi sa termini ce ai in farfurie. Bucura-te de o dimineata altfel in tihna.

Meniu de rasfat!

Nu trebuie sa astepti o zi speciala ca sa te alinti cu un mic dejun la pat. Chiar si ziua de luni va parea o prelungire nesperata a weekendului in acest fel. Poti sa incerci: