Seturile de dormitoare oferite constau în diferite combinații de design și dimensiuni. În magazinul online mobilavento.ro poți găsi diferite tipuri de dormitoare, dulapuri, comode și mese de toaletă. Lacul și sclipirea de gheață sunt doar câteva dintre finisajele care fac ca dormitoarele Vento să fie puțin mai speciale.

Mobila de dormitor Vento rezolvă amenajarea dormitorului cu mobilier elegant și confortabil. Gama de culori pentru include nuanțe moderne, preferate pentru interior, care predispun la odihnă și somn odihnitor. Pe lângă un pat, care poate fi confortabil dacă vei alege salteaua potrivită, fiecare set include un dulap și noptiere. Dulapurile por fi cu două uși, cu trei uși etc. Pentru a crea impresia unui spațiu mare, alege un set cu un dulap cu uși cu oglindă. Acest lucru va combina confortul oglinzilor și iluzia de mai multă lumină și lățime. Opțiunea pentru închiderea lină a dulapului este o altă comoditate suplimentară pe care o vei găsi în seturile de mobilă dormitor Vento. Și pentru o alegere mai ușoară a hainelor, caută un set cu iluminare cu LED. Seturile de dormitor includ și noptiere în stilul setului. Astfel, setul asigură completitudinea mobilierului. 

Mobilă dormitor – design și confort

Și pentru mai mult confort și spațiu de depozitare, alege seturi mai mari, care sunt completate de măsuțe de toaletă cu oglindă și rafturi. Avantajul comandării unui set de dormitor de la Vento este o ocazie nu numai de a alege culoarea tapițeriei, ci și de a o completa cu mobilier la alegere. Vento este specializat în mobilă dormitor elegant și ieftin. Mobilierul pentru dormitor este de clasă, iar colecția bogată include articole pentru interiorul modern. În magazinul online vei găsi mobilă dormitor atât modernă cât și clasică. Ai posibilitatea de a alege dintre modele cu care să creezi viziunea viselor tale. Au fost colectate pentru tine produse la cel mai înalt nivel, pentru a satisface preferințele individuale nu numai în ceea ce privește designul, ci și calitatea.

Mobilă dormitor - Clasică și modernă

Viziunile principale pentru seturile de mobilă dormitor sunt împărțite în direcția clasică și modernă. Opțiunile pe care le avem în stilul modern se caracterizează printr-o combinație de culori deschise și întunecate. Designul este curat și creează o senzație de spațiu și rafinament, dar în același timp rămâne simplu și discret. Modelele de seturi de mobilă dormitor în design clasic, folosesc culori mai pământești, ornamente din lemn mai evidente, care aduc căldură simțurilor și creează o senzație de lux și confort nealterat. Răsfoiește toate ofertele din catalogul online pentru a face cea mai bună alegere posibilă, în funcție de viziunea ta, materiale și culori. Astfel, vei putea crea dormitorul la care visezi.

Cealaltă parte esențială a mobilierului acestei camere este dulapul. Există o selecție imensă de dulapuri care îți vor face interiorul unic și irepetabil. Vei găsi cu ușurință un design care să se potrivească unei camere cu un aspect modern sau clasic. Opțiunile sunt disponibile cu oglinzi sau fără și sunt complet aerisite, cu linii drepte, care creează o senzație de estetică delicată și sofisticare.