Pentru aceste situaţii, eTorturi are o soluţie simplu de abordat, materializată în posiblitatea de a comanda un tort personalizat în funcţie de gust şi preferinţe ce ţin de aspect.

Pe site-ul eTorturi.ro, cu doar câteva click-uri, se poate găsi tortul perfect pentru orice tip de eveniment. În mod cert, un astfel de tort poate să surprindă plăcut şi pe cel mai greu de mulţumit client şi se va potrivi armonios cu orice temă ar avea ptrecerea. Această cofetărie online a asigurat satisfacția a mii de clienți cu prăjiturile și torturile sale. Singurul său scop este să creeze din ce în ce mai multe produse delicioase, pentru a continua să-și uimească și mulțumească clienții.

La eTorturi se poate comanda online desertul perfect pentru fiecare ocazie!

Nu se poate afirma că a comanda un tort dintr-o cofetărie cu o ofertă generoasă este o misiune simplă. Tocmai diversitatea aromelor, a formelor şi designe-ului îngreunează procesul. Cu toate acestea, efortul de a decide merita! Un tort bun pentru o ocazie specială aduce mult mai multă bucurie decât orice alt element al petrecerii, cu atât mai mult dacă tortul în cauză a fost ales cu grijă din gama largă de produse oferite de eTorturi și apoi personalizat in functie de tema evenimentului.

Ocaziile în care se poate profita de serviciul personalizat de livrare a torturilor online sunt foarte numeroase. Poate fi vorba despre un tort personalizat pentru o zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților, pentru o logodnă, o nuntă sau un botez, pentru Paște sau Crăciun. De asemenea, poate fi comandat un tort prin care să se ceară iertare, să se sărbătoreasca obţinerea permisului de conducere şi multe alte ocazii, între cele mai diverse.

Cu eTorturi se poate sărbători cu bucurie orice eveniment minunat, pentru că patiserii si cofetarii au îndemânarea necesară de a personaliza potrivit și în armonie cu tema petrecerii, torturi de vis.

Orice comandă de tort personalizat este pregătită de cofetari experimentaţi

Cofetarii de la eTorturi pregătesc acest desert rafinat în ziua în care va fi expediat. Orice tort este preparat din ingrediente premium 100% naturale și îndeplinește cele mai stricte specificații legate de siguranța consumatorului. Singura alegere pe care trebuie să o facă clientul, după alegerea dificilă a tipului de tort, va fi gustul pe care îl doreşte.

Pentru că poate fi complicat să se dea o comandă fără a se gusta mai întâi produsul, pentru a elimina această problemă, cofetăria online asigura degustări în laboratorul propriu. În ceea ce priveşte compoziţiile, toate sunt descrise pe site-ul eTorturi.ro .

Cofetarii de la eTorturi sunt garanţii prospețimii și calității tuturor dulciurilor care sunt livrate direct acasă. În mod cert, tortul va face din orice petrecere un eveniment unic! Până la urmă, „o petrecere fără tort este doar o simplă reuniune!”.

Livrare garantată la data şi ora dorite

Torturile personalizate si unice prin originalitatea cu care au fost create ajung la clienţi, la adresa comunicată, chiar atunci când aceştia îşi doresc. Acestea sunt ambalate potrivit unui transport optim. Livrările se fac în Bucureşti şi în zonele limitrofe. De la executarea tortului şi până la livrarea acestuia, eTorturi asigura cele mai bune servicii, motiv pentru care face parte din topul celor mai bune cofetarii online.