Un șef care se află la conducerea oricărui tip de companie, de exemplu, ar putea profita de ocazia Crăciunului pentru a le mulțumi angajaților, oferindu-le mici cadouri care aș le fie utile și care să-i facă fericiți.

Ce să oferi angajaților de Crăciun este așadar o întrebare pe care mai mulți șefi de companii o au. Deci, care va fi soluția cea mai potrivită? Să aflăm împreună în acest articol.

6 idei de cadouri pe care să le oferi angajaților tăi în 2022

Cadoul de Crăciun, așa cum mulți vor fi de acord, nu trebuie să depășească neapărat că cost un anumit buget și nici nu trebuie să aibă o dimensiune care să sperie. Pentru mulți, de fapt, chiar și un mic gând va fi suficient, pentru a confirma bunăvoința celui care oferă cadoul. Același concept se aplică așadar și în mediul de afaceri, unde un angajator poate alege să-și mulțumească angajații cu mici cadouri, care însă îi vor încânta.

În acest scurt ghid am adunat așadar 6 idei de cadouri pe care orice șef, fie pentru o firmă mică, fie pentru o corporație, ar putea alege să le dăruiască angajaților care, mai mult ca sigur, au muncit din greu să aducă profit companiei. De la tehnologie la coșuri Gift Idea, până la produse pentru casă: iată cele mai interesante idei de cadouri pe care să le oferi angajaților tăi.

Îmbrăcăminte și alte accesorii de iarnă

Cadourile de Crăciun legate de lumea modei și îmbrăcămintei sunt de obicei cele mai populare. A alege să faci cadou o jachetă de lână, o eșarfă sau o căciulă drăguță specială constituie, în sensul cel mai direct al cuvântului, un „mic gând”. Analizând darul în sine, de fapt, niciodată nu este vorba despre ceva excesiv. De multe ori însă, un articol de îmbrăcăminte care să țină de  cald pentru a face față iernii este aproape întotdeauna apreciat și, mai ales, exploatat corespunzător de către destinatar. Dacă nu știi dimensiunile angajaților tăi, alege căciuli, fulare sau mănuși călduroase. Cu acestea nu ai cum să dai greș. Prin urmare, acest tip de cadou este aproape întotdeauna o alegere bună.

Un cozonac delicios

Trecând la gastronomie, poți să oferi și un excelent cozonac, ales de la o patiserie locală. Acestea ar trebui să fie produse complet artizanale, realizate de cele mai importante patiserii din localitatea în care se află compania ta. Trebuie să te interesezi din timp cine face cei mai buni cozonaci în zona, să te ocupi personal de selecție, dar și să fii atent la modul de ambalare și expediere.

Coșuri speciale de Crăciun

În același context, poți opta în schimb pentru coșuri cu mâncare, băuturi și alte bunătăți de Crăciun. Acestea, disponibile la Gift Idea, sunt adevărate colecții de produse de larg consum. Sunt cadoul perfect atunci când cunoști bine destinatarul. 

Cei de Gift Idea realizează cele mai frumoase și gustoase pachete cadou. Poți găsi cosuri cadou barbati, femei și copii pe magazinul online. Mai mult, este posibil să creezi propriul coș personalizat, inserând toate acele produse despre care se știe că sunt apreciate de destinatar sau conform unui buget pe care îl ai pregătit.

În acest fel, vei avea acele produse care se potrivesc gusturilor celor care lucrează pentru tine, precum și o serie de produse tipice de cea mai înaltă calitate. Vizitează secțiunea de coșuri de Crăciun corporative de pe site-ul magazinului Gift Idea și aruncă o privire peste toate propunerile sau sună pentru că discuta cu personalul opțiuni de personalizare.

Căști sau tehnologie standard

Tehnologia este acum o componentă fixă a vieții noastre. Tocmai din acest motiv, alegerea unui cadou de acest fel poate fi o idee bună, chiar dacă este indicat să nu abordezi niciodată modele de produse prea recente. Acestea pot fi și costisitoare, dar și nepotrivite din cauza tehnologiei pe care nu toți angajații o pot avea compatibilă.

Căștile, de exemplu, sunt o opțiune bună: toată lumea are acum cel puțin o pereche, iar calitatea înaltă a sunetului pentru apeluri și muzică este întotdeauna binevenită. În același context, însă, poți alege și PC-uri, boxe periferice de diverse tipuri, cheițe USB și gadgeturi, în funcție de importantă angajatului și, desigur, de bugetul pe care îl ai disponibil.

Parfumuri

În diverse părți ale lumii, parfumul este, de asemenea, un cadou deosebit de apreciat. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de fapt, cultura parfumului bun este ceva care transcende simțurile, afectând direct sfera emoțională a celor din jurul nostru. Tocmai din acest motiv, oferirea unui parfum arată că cunoști bine destinatarul, urmând să-i aprofundeze caracterul și emoțiile. Caută parfumuri deosebite sau seturi cu mostre de parfumuri. Tot în acest ton, poți alege un set cu parfum și cremă de mâini pentru doamne, iar pentru domni cu o loțiune de după ras.

Plante și flori

Deși poate părea un cadou mic, poate avea și sens să consideri o plantă ca pe un cadou pentru angajații tăi. De fapt, sunt mulți iubitori de plante, până la punctul în care mulți chiar introduc unele dintre ele în recuzită biroului, fie acasă, fie la locul de muncă. Alegerea de a oferi o plantă unui entuziast poate reprezenta, prin urmare, o idee frumoasă. Alege plantele suculente, în ghivece deosebite, deoarece acestea sunt rezistente is arată foarte frumos.

Așadar, sperăm că ideile noastre de cadouri te-au ajutat să ai o căutare mai simplă.