1. Te ajută să monitorizezi stocul

Cu ajutorul unui soft precum programul de gestiune magazin de la Freyapos poți monitoriza stocul atât offline, cât și online. Fie că vinzi marfa separat (la bucată) sau creezi pachete personalizate pentru a crește vânzările, toate descărcările vor fi automat înregistrate în stoc, fără niciun efort suplimentar. Datorită faptului că toate detaliile sunt cumulate și ai raportarea vânzărilor, vei ști mereu care este stocul optim. Așadar, vei ști exact ce cantități de produse trebuie și când, astfel că nu vei risca să blochezi bani în achiziții inutile.

2. Generează etichete

Nu mai trebuie să pierzi timp și să cheltuiești bani cu generarea separată a etichetelor. Programul de gestiune îți permite să generezi direct etichetele, exportând și tipărind denumirea și prețul fiecărui produs, dar și un cod de bare ori un cod QR. În acest fel, rezolvi problema repede și eficient și-ți rămâne timp să lucrezi la strategia de dezvoltare a afacerii. 

3. Te ajută să termini inventarul în timp record

Cu ajutorul unui PDA care citește etichetele, vei putea termina intervalul într-un timp foarte scurt. În plus, integrarea cu baza de date îți permite să identifici orice eroare înainte că aceasta să-ți afecteze calculele.

4. Generează rapoarte complete

Aceste programe generează rapoarte detaliate și complete. Având în vedere că informațiile sunt esențiale pentru fiecare afacere, este foarte important să cunoști toate detaliile cu privire la activitatea business-ului. Dacă ai la dispoziție aceste rapoarte, vei putea face o analiză realistă și lua decizii în cunoștință de cauză. 

5. Îți poți îmbunătăți strategia de marketing

Programele de gesiune îți permit să înregistrezi toate datele clienților afacerii, să generezi liste nișate și prețuri speciale, cu discounturi, pentru clienții fideli. În acest fel, vei putea să îți îmbunătățești strategia de marketing și să-ți pui cu ușurința în aplicare tehnicile de promovare și loializare, care vor duce la creșterea vânzărilor.

6. Crearea și urmărirea proiectelor

Software-ul de administrare a afacerilor îți permite să creezi și să urmărești proiectele din fiecare etapă de dezvoltare a businessului. Dacă momentan folosești mai multe sisteme separate de gestionare a fiecărui proiect la care lucrezi, este destul de dificil să conectezi detaliile acestor proiecte cu cele legate de clienți și costuri. Un program integrat de gestiune a afacerii îți permite să urmărești toate proiectele pe o singură platformă, dar și să analizezi detaliile acestora în corelație cu informații relevante despre clienți, costuri etc.

7. Simplificarea sarcinilor angajaților

Angajații pot genera și completa fișele de activitate cu ajutorul unui astfel de program, documentele putând fi accesate ulterior cu ușurință de către manageri și proprietari. 

Prin urmare, un program de gestiune a afacerii te va ajuta să lucrezi mai repede și eficient, precum și să-ți dezvolți businessul într-un timp mai scurt. Succes!