1. Ti s-a parut vreodata ca pierzi prea mult timp scotand coditele capsunilor? Folosind un banal pai, problema este ca si rezolvata :)

2. O idee extrem de utila. Intotdeauna portionati carnea tocata inainte de a o congela.

3. O bucata de hartie, o frigaruie, doua bucati de elastic. Doar de atat ai nevoie pentru a iti impresiona invitatii la masa. Sau, de ce nu, pentru a iti insenina ziua atunci cand mananci singur(a)

4. Cine a spus ca trebuie sa folosim lucrurile doar in scopul in care au fost create? Suportul de reviste poate fi folosit la fel de bine si pentru ... conserve si borcane.

5. Pisica este cel mai bun prieten al tau doar pana in momentul in care iti zgarie mobila? Acum o poti lasa sa se joace in voie, cu un miez de nuca poti sa acoperi zgarieturile de pe suprafetele de lemn.

6. Un fel de risotto :). Daca telefonul tau a avut parte de o nedorita intalnire cu apa, mai are o sansa. Scoate-i cartela sim si lasa-l 2-3 zile intr-o punga de orez negatit. Acesta va absorbi intreaga cantitate de apa si telefonul ca fi din nou functional.

7. Un suport de pixuri foarte ingenios realizat dintr-o tava de briose si cateva pahare de unica folosinta

8. Uneori lumea arata mai frumos daca o intorci cu susul in jos. Poti incerca acelasi lucru si cu tavile de pajituri si vei obtine niste cosulete extrem de simpatice pe care le poti umple cu crema, fructe, inghetata.

Tags: bucatarie