Ingrediente:

  • 170g unt nesarat
  • 300g zahar brun
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • 1 paine alba feliata, cu coaja inlaturata
  • 475 ml lapte integral
  • 6 oua mari
  • 200g fructe de padure

Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius.
Topeste untul intr-o tigaie mica, la foc mediu. Pune aici zaharul si 1 lingurita de scortisoara. Amesteca bine pana devine totul o pasta.

Intinde pasta pe fundul unei caserole si pune deasupra feliile de paine in doua straturi.

Intr-un bol, amesteca ouale, laptele si cealalta lingurita de scortisoara. Apoi, intinde acest amestec peste feliile de paine, in caserola. Lasa totul la cuptor 30 de minute. La servire, decoreaza totul cu fructe de padure.

Citeste si: Chef Rachel Sargent de la London Street Bistro te invata sa faci crumble cu mere si caramel

Sursa foto si reteta: www.epicurious.com