Cu o avere de 5 miliarde de dolari la dispoziție, Kim Jong Un își permite să-și satisfacă cele mai sofisticate pofte. Astfel, conform unui articol din Business Insider, avem posibilitatea de a afla care sunt mâncărurile dar și băuturile preferate ale liderului nord-coreean. 

Kenji Fujimoto a fost, timp de 13 ani, chef-ul personal al tatălui lui Kim Jong Un. Acesta și-a amintit pentru sursa menționată mai sus: ”Obișnuiam să fac sushi pentru general cel puțin o dată pe săptămână, iar Jong Un participa mereu la cină. Deci aș putea spune că lui Jong Un îi place sushi”.

Dictatorul consumă cantități impresionantă de șampanie Cristal, iar surse din interior spune că acesta cheluie 30 milioane de dolari pe an pentru a importa băuturi alcoolice pentru cercul său de apropiați. Normal, acesta preferă brandurile de top și este dispus să dea 2.000 de dolari pe o singură sticlă de Hennesy. 

Printre mâncărurile sale preferate, se află carnea de porc din Danemarca, caviarul din Iran, pepenele galben din China și vita Kobe din Japonia. Conform publicație Metro, Kim a mâncat o dată atât de multă brânză Emmental, importată din Suedia, încât a fost nevoit să se retragă un timp din viața publică pentru că i s-a făcut rău. 

De asemenea, pentru o viața sexuală satisfăcătoare, acesta bea vin de șarpe - care vine cu o cobra moartă în sticlă - și care are reputația de a potența virilitatea. 

Foto: Getty 

Share în bucate: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie