Mukbang înfățișează o persoană înfulecând cantități uriașe de mâncare (carne de porc cu multă slănină, aripioare picante, ciolan la cuptor, șorici, fructe de mare, fripturi, tăiței, orez, etc - toate asezonate cu multe sosuri și ”spălate” cu diverse băuturi răcoritoare) în fața camerei de luat vederi, în timp ce interacționează cu publicul.

Dacă majoritatea celor care apar în Mugbang mizează pe rapiditate atunci când devorează mâncarea, Boki, una dintre cele mai populare gazde de Mukbang din Coreea de Sud, are o elenganță care cu greu poate fi egalată.

Aceasta are peste 4,5 milioane de abonați pe canalul ei YouTube, iar grația și frumusețea ei nu pot fi întrecute decât de apetitul ei uriaș.

De altfel, pentru că este atât de slabă în ciuda cantităților de mâncare pe care le înghite, Boki (pe numele real Moon Bokhee) a fost acuzată de bulimie. 

”Recent, am primit multe comentarii agresive, fără niciun motiv. Sunt unii care spun că scuip mâncarea după ce o mestec. Sunt tristă pentru că mi se pune la îndoială sinceritatea. Astfel de comentarii mă supără. Încercă întotdeauna să ofer un conținut video cât mai bun. Acum, vă mulțumesc celor care se uită la video-urile mele”.

Vezi și: Cum să faci clătite cu chutney de mere

Tags: Mukbang, Boki