Inainte sa vezi propunerile de mai jos, poti incerca si alte idei de aperitive:

5 retete de aperitive de la MasterChef cu care sa-ti intampini musafirii

7 idei de aperitive rapide pentru petrecere

3 idei de aperitive gourmet de la Chef François Tassaux

1. Frigarui cu mozzarella si rosii
Ai nevoie de rosii cherry, mozzarella si busuioc, pe care sa le condimentezi cu sare si piper si sa le stropesti cu otet balsamic.


Reteta pe theenchantedcook

2. Pepene galben cu prosciutto
Ai nevoie de pepene galben taiat cubulete, mozzarella, prosciutto, frunze de busuioc, pe care sa le stropesti cu ulei de masline.


Reteta pe mychiclife.com

3. Rondele de somon si crema de branza
Trebuie sa modelezi somonul cu mana pana tine bine crema de branza si apoi sa decorezi cu un fir de marar.


Sursa: www.kimbaskitchen.com

4. Frigarui de feta, pepene si menta
Combina o jumatate de lingura de miere cu doua linguri de zeama de lamaie, o lingura de otet alb si putin ulei de masline pana obtii un sos. Condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce ai aranjat frigaruii pe un platou, pune acest dressing peste ei.


Sursa: www.madiganmade.com

5. Bruschete cu capsuni si branza de capra
Combina capsunile cu o lingura de otet balsamic, o lingurita de zahar brun, 2 linguri de busuioc, sare si piper intr-un bol. Lasa-le sa stea 30 minute. Feliile de paine trebuie puse la cuptor 15 minute pana devin crocante. Apoi trebuie doar sa le montezi: unge feliile de paine cu branza, pune capsunile si mai presara frunze de busuioc deasupra.


Sursa: www.cookingforkeeps.com