Agenția de cercetare VeganLiftz a dezvăluit că intenționează să recruteze câțiva iubitori de carne dispuși să treacă pe o dietă bazată exclusiv pe vegetale, pentru o lună de zile, iar motivul este sublinierea importanței unei diete vegane. 

Doritorii trebuie să aibă reședința în Newcastle, Glasgow, Birmingham, Liverpool sau Londra - s-a demonstrat că în aceste orașe trăiesc cei mai mari consumatori de carne.

Candidații vor fi rugați să țină un jurnal al experienței lor - cu cele mai bune și cele mai proaste momente - pentru a fi folosit într-un studiu de caz. Aceștia vor avea un plan de dietă vegan, stabilit pentru cele 30 de zile, și, de asemenea, un control medical amănunțit, înainte și după, pentru a stabili că nu s-a modificat nimic semnificativ. De asemenea, aceștia trebuie să-și facă fotografii în această perioadă, pentru a identifica schimbările, dacă acestea există. 

Compania dorește să înceapă acest experiment în luna septembrie și, pentru aceasta, caută persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, fără probleme de sănătate - precum obezitate, diabet sau hipertiroidism.

”Scopul nostru este să desființăm miturile din jurul veganismului și să ajutăm comunitatea să adopte un stil de viață bazat pe plante. De aceea, vrem să demonstrăm ce înseamnă să fii vegan și care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui stil de viață”.

Foto: Shutterstock

Share în bucate: Piept de pui crispy cu garnitură de cartofi la cuptor