1. Adauga altfel de crutoane
Crutoanele sunt bune in supa, dar crutoanele cu unt si usturoi sunt de-a dreptul minunate. Iti recomandam o reteta simpla.


Foto: howsweeteats.com

2. Presara niste Pancetta
Pentru un plus de gust, poti adauga in orice supa bucati mici de Pancetta, care este o sunca italieneasca neafumata si care ii da o aroma speciala.


Foto: food52.com

3. Foloseste boluri din paine
Daca iti place ciorba cu fasole si afumatura in paine, iti recomandam sa incerci si altele in aceasta varinta. Orice supa crema care iti face cu ochii poate sa fie pusa in paine.

4. Presara ceapa caramelizata
Ca si Pancetta sau crutoanele de mai sus, ceapa caramelizata imbunatateste considerabil gustul ciorbei. Este suficient sa incerci o data ca sa te convingi pentru totdeauna.


Foto: food52.com

5. Serveste cu branza topita
De ce sa ramana supa de ceapa frantuzeasca singura care include branza topita in reteta? De ce sa nu incerci acest rasfat suprem si in alte variante?


Foto: food52.com