1. Iaurt natural cu fructe

Uita de iaurturile cu fructe din supermarket. Iti recomandam sa incerci o varianta mult mai proaspata si mai sanatoasa. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi un iaurt natural, simplu, pe care sa il indulcesti cu o lingurita de miere. Apoi, dupa preferinta, poti adauga ce fructe vrei tu – variantele cu banane, zmeura, capsuni sunt absolut delicioase. Foto mai sus.

2. Sandwich de inghetata

Este desertul perfect pentru vara, mai ales daca ai musafiri. Ai nevoie de fursecuri sau biscuiti si inghetata, fie facute chiar de tine, fie cumparate. Tot ce trebuie este sa le combini, dar nu oricum. 

Mai intai, pune fursecurile la congelator si lasa-le cateva ore acolo. Dupa ce a trecut timpul, scoate inghetata ca sa inmoaie si intinde-o pe un fursec si acoper-o cu un altul astfel incat sa devina un sandwich. O poti savura atunci sau o mai poti lasa cateva ore la congelator, sa se intareasca la loc. 

Foto: Shine.yahoo.com

3. Placinta de pepene
Ai nevoie de un pepene intreg, zmeura si nuca de cocos rasa. Apoi, poti trece la treaba. Taie centrul pepenelui astfel incat sa iti iasa ca un cilidru, dupa care feliaza-l. Prima felie o pui pe platoul pe care vrei sa servesti bunatatea de desert, dupa care o presari cu nuca de cocos. Mai pui o felie de pepene si repeti precedura. Cireasa de pe tort este in acest caz zmeura de pe “placinta”, pe care o pui aranjezi dupa gust si dupa bunul plac.

Foto: Watermelon.org